Välj en sida

Det amerikanska bilmärket Dodge har blivit en riktig klassiker bland bilar. Märket har funnits under många årtionden och är känt för sina sportbilar och muskelbilar. Detta är bilar som alltid haft pondus och attraherar köpare som är genuint intresserade av sitt fordon. Här finns det rejält med motorkraft, oavsett vilken modell av Dodge du sitter i, och det är lätt att komma ifrån en provkörning med ett leende på läpparna. Detta är bilar som är byggda på att köras ordentligt och som dessutom är tillräckligt bekväma för att du ska kunna ta långa, härliga turer i dem.

Särskilt fräcka är sportbilarna. De allra flesta bilintresserade känner tveklöst till sportvagnsikonen Dodge Viper; en riktig körmaskin som mullrar gott i och med sin suveräna V10-motor. Motorn är i det närmaste legendarisk och ger prestanda som räcker och blir över för de allra flesta – även de riktigt kräsna förarna. Klassiska modellen Dodge Challenger har hängt med i många år och slutar aldrig att attrahera köpare. Den lite nyare modellen Charger tillhör de nyare generationerna sportvagnar från Dodge, som alla imponerar med sitt karakteristiska utseende och goda prestanda.

För den som behöver mer plats, finns de mycket praktiska (men fortfarande riktigt roliga) familjemodellerna Grand Caravan, Durango och Journey. Den förstnämnda erbjuder ett imponerande utrymme i kombination med en bekväm körupplevelse för samtliga passagerare. Här har du gott om plats för både familj och bagage, så det är bara att packa bilen och ge sig ut på en bilsemester!

Samtliga modeller från Dodge talar verkligen till hjärtat hos alla som älskar bilar och bilkörning. Den långa traditionen av biltillverkning, samt det faktum att bilarna levererar så mycket körglädje för priset, gör att Dodge då som nu är ett attraktivt alternativ för alla – singlar som barnfamilj. Allt detta till en fantastiskt gedigen kvalitet i bilar som är byggda för att verkligen köras.